OVO SU PRILIKE KOJE SE NE PROPUŠTAJU: Pronađite stan u Beogradu za manje od 400 evra!
Novi Beograd, Foto: Filip Plavčić

stanovi u beogradu do 400 evra

OVO SU PRILIKE KOJE SE NE PROPUŠTAJU: Pronađite stan u Beogradu za manje od 400 evra!

Tražite savršen stan u Beogradu, ali ne želite prekoračiti budžet? Otkrijte najbolje ponude za stanove do 400 evra mesečno u glavnom gradu Srbije. Povoljni smeštaj koji nudi komfor, stil i blizinu centru grada!

Objavljeno:

Beograd, glavni grad Srbije, nudi širok spektar stanova za izdavanje koji mogu odgovarati različitim potrebama i budžetima. Za one koji traže stanove do 400 evra mesečno, postoji nekoliko opcija koje pružaju pristojan komfor i lokaciju. U ovom tekstu, osvrnućemo se na glavne karakteristike ovih stanova, popularne gradske opštine i savete za pronalaženje najboljeg smeštaja.

Gradske opštine

Zvezdara

Zvezdara je jedna od najpoželjnijih četvrti za stanovanje zbog svoje blizine centru grada i mirnog okruženja. U ovoj zoni moguće je pronaći jednosobne ili manje dvosobne stanove u starijim zgradama ili novijim stambenim kompleksima. Cena stanova do 400 evra često uključuje osnovne režije.

Palilula

Palilula nudi raznoliku ponudu stanova, od modernih zgrada do starijih, dobro očuvanih objekata. Stanovi u blizini keja i blizu centra su često skuplji, ali se može pronaći povoljan smeštaj u unutrašnjosti opštine.

Novi Beograd

Iako poznat po nešto višim cenama, u Novom Beogradu se mogu pronaći povoljni stanovi u blokovima dalje od poslovnih centara. Ova oblast je popularna zbog dobre povezanosti javnim prevozom i blizine poslovnih i tržnih centara.

Voždovac

Voždovac nudi mirno okruženje sa dobrim vezama sa centrom grada. Stanovi u ovoj oblasti su često povoljniji, a posebno se izdvajaju delovi kao što su Medaković i Lekino Brdo.

Karakteristike stanova

Stanovi do 400 evra mesečno najčešće uključuju:

Jednosobne ili manje dvosobne jedinice: Idealne za samce ili parove.

Osnovna oprema: Većina stanova dolazi sa osnovnim nameštajem i kuhinjskim aparatima.

Ponekad uključene režije: U zavisnosti od dogovora sa vlasnikom, neki stanovi mogu imati uključene osnovne režije (voda, grejanje).

Saveti za Pronalaženje Stanova

1. Internet portali: Preko 3.000 stanova za izdavanje možete pronaći na Sasomange.rs Nekretnine - gde filtriranjem cene, lokacije i drugih kriterijuma možete lako doći do onoga što želite.

2. Agencije za nekretnine: Profesionalne agencije mogu vam pomoći da brzo pronađete stan prema vašim zahtevima. Iako postoji agencijska provizija, ovo je često brži i sigurniji način za pronalazak stana.

3. Društvene mreže i grupe: Facebook grupe i drugi online forumi mogu biti korisni za pronalaženje povoljnih ponuda direktno od vlasnika.

4. Preporuke: Usmena predaja i preporuke od prijatelja i porodice mogu biti od velike pomoći. Lokalne preporuke često otkrivaju najbolje ponude koje nisu javno oglašene.

Zaključak

Pronalaženje stana za izdavanje u Beogradu do 400 evra mesečno može biti izazovno, ali uz dobar istraživački pristup i korišćenje različitih izvora informacija, moguće je pronaći udoban i povoljan smeštaj. Ključ je biti fleksibilan u pogledu lokacije i brzo reagovati na dobre ponude, jer povoljni stanovi brzo nađu nove stanare.

Pogledajte stanove u Beogradu do 400 €:

1 / 9 Foto: Sasomange

Bonus video:

02:41

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

(Espreso / Sasomange, Marko Bognar/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.